PLOG bevisar att det går att ta fram särskilda råvaror och livsmedel som helt och hållet odlas, skördas och packas i Sverige, dvs helt utan import av något slag. En svensk produktionslinje rakt igenom. 

PLOG är skånsk mat i sin renaste form.

Samtliga produkter odlas, skördas och förpackas på Hagavik gård i Trelleborg, Skåne vilket gör serien till Sveriges första svenskodlade supermat-serie.

 

Ingenting i produkterna är förändrat, konstgjort eller adderat. Endast en odlad råvara, skördat efter säsong och varsamt malt till pulver. Hållbart, KRAV-märkt, glutenfritt och närproducerat.

 

KRAV är Sveriges mest kända miljömärkning för mat. KRAV-märket visar att en vara är producerad på ekologisk grund med extra höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan.

 

Den produkt som bär KRAV-märket uppfyller KRAV:s regler, det kontrolleras minst en gång varje år. KRAV är ekologiskt, och mer därtill -

att grödorna odlas miljövänligt utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel, att bonden får en sjystare arbetsmiljö, att maten inte innehåller konstiga tillsatser eller har producerats med GMO.

 

Det räcker inte med var maten kommer ifrån, det handlar också om hur den är producerad. På så sätt kan du göra skillnad för djur, miljö och människa i både när och fjärran.

Kontakta oss 

hej@plogfoods.se

+46(0) 40 15 13 42

Plogfoods.se

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Press/material

info@inekogruppen.se

Order/försäljning

order@inekogruppen.se

Inekogruppen AB

Södra Förstadsgatan 23A

211 43 Malmö

Sverige